Nagyteljesítményű elektromos berendezések szerelése

Az egyik fő profilunk az erősáramú elosztó berendezések és vezérlőszekrények gyártása 4000A-ig, mind beltérre, mind kültérre.
Villamos berendezés szerelő egységünk az erősáramú kapcsoló szekrényeket a villamosmérnöki tervdokumentáció alapján elkészíti, összeszereli és igény esetén a helyszínen üzembe is helyezi.
Megfelelő szakirányú képesítéssel és sok éves tapasztalattal rendelkezünk, felszereltségünk, eszköz- és gépparkunk lehetővé teszi, hogy pl. csarnokok, műhelyek, ipari létesítmények, irodák AC/DC elosztó- és vezérlőszekrényeit, felvonulási szekrények (beépített almérős vagy aggregátor csatlakozós betáplálás) gyártását is elvégezzük.
A több évtizedes piaci jelenlét és az ügyfélcentrikus, rugalmas hozzáállás segít abban, hogy a megbízóinkkal kiváló kapcsolatot ápoljunk. Büszkék vagyunk arra, hogy a legtöbb partnerünk évek óta állandó, visszatérő munkákkal látja el vállalkozásunkat.
Szerelési munkánk során kizárólag minőségi,a legismertebb, megbízható gyártók termékeit használjuk. Úgy mint Legrand, Schneider Electric, Eaton, Schrach Technik.

Ajánlat adásunk díjmentes és minden kötelezettségtől mentes, csak egy egyvonalas rajzra van szükségünk. Az ajánlatunk teljeskörűen tartalmazza az elosztóban szükséges segédanyagokat, kábelbevezetőket, sorkapcsokat és a beüzemeléshez szükséges készülékeket.

Nálunk a kisebb falba szerelhető elosztók ugyanolyan fontosak, mint a több mezős nagy elosztósorok. Mindig az ügyfél igényeit és a könnyű beüzemelést tartjuk szem előtt az elosztók mérete és kialakítása során.
Ha több párhuzamos kábelre van szükség, a csatlakozásokat is megtervezzük, anélkül, hogy extra költségeket számítanánk fel.
Az ajánlatunk minden esetben tartalmazza a szállítási díjat a megadott helyszínre, és ha szükséges, akkor daruval történő emelést is vállalunk.
Csak megbízható és minőségi gyártók termékeit használjuk, mint például a Legrand, Schneider Electric, Eaton, Schrack, de igény esetén más gyártókkal is dolgozunk (Hager, Siemens, Rittal).

Beépített alkatrészek csak a tervező vagy megrendelő által meghatározott vagy jóváhagyottak lehetnek. Mindig igényes munkát végzünk, mert nem csak jó, de szép kivitelezés is fontos szempont a számunkra.
Minden munkánkra garanciát vállalunk, és a szükséges dokumentumokat is mellékeljük az elosztókkal.
Profi eszközparkkal rendelkezünk, hogy kielégítsük minden igényt, legyen szó sín hajlításról, kábelezésről, kábelbevezetésről vagy feliratozásról.
Telepítést és beüzemelést is vállalunk az elosztó szekrények esetében, ha szükséges. Számos visszatérő partnerünk van, akik elégedettek az árainkkal és a munkánk minőségével. Nem csak Magyarországon, hanem külföldre is gyártunk elosztó berendezéseket.