Telephely bővítés

Telephely bővítés

Üdvözöljük újra a Csúcs-Vill Kft bemutatkozójában! Szeretnénk további izgalmas részletekkel szolgálni vállalkozásunkról, különös tekintettel a friss bővítési tervekre.

Bővítés 2023-ban:

A 2023-as év különleges időszak a Csúcs-Vill Kft életében, mivel elindult vállalkozásunk telephelyének jelentős bővítése. Az új fejlesztésünk célja, hogy még hatékonyabban szolgálhassuk ki ügyfeleinket, és javítsuk a működésünk logisztikáját.

 Összeszerelő és Logisztikai Központ:

A bővítés részeként büszkén bejelentjük, hogy hamarosan átadásra kerül az új, modern összeszerelő és logisztikai központunk. A csarnokunk kiválóan felszerelt, rendelkezik azokkal az eszközökkel, gépekkel, ami a munkánkat segíti.

Az új központ lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasabban reagáljunk az ügyfeleink igényeire, és magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk.

Fenntarthatóság és Környezetvédelem:

A bővítés során kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre. Az új létesítmény tervezése és működtetése során fenntartható megoldásokat alkalmazunk, például energiahatékony világítási rendszereket és újrahasznosított anyagokat.

Az új létesítményünk nemcsak a logisztikai folyamatokat teszi hatékonyabbá, hanem lehetővé teszi számunkra, hogy a berendezésgyártás és elosztóberendezések gyártása terén is új szintre lépjünk.

Berendezésgyártás:

Az új összeszerelő csarnokban kiemelt figyelmet fordítunk a berendezésgyártásra. Modern gépekkel és felszerelésekkel rendelkező műhelyünk lehetővé teszi számunkra, hogy magas minőségű elektromos berendezéseket gyártsunk, amelyek megfelelnek az iparági szabványoknak és az ügyfeleink egyedi igényeinek.

Az új létesítményünk lehetőséget teremt arra, hogy saját elosztóberendezéseket gyártsunk, ezáltal teljes körű ellenőrzést biztosítva a minőség és a szállítási idők felett. Ez további előnyt jelent ügyfeleink számára, akik így számíthatnak a megbízható és testreszabott megoldásainkra.

Ezen bővítéssel a Csúcs-Vill Kft még inkább megerősíti pozícióját az elektromos rendszerek tervezése és gyártása terén. Az elkötelezettségünk a minőség, az innováció és az ügyfelek iránt továbbra is vezérel bennünket. Köszönjük az érdeklődést, és alig várjuk, hogy együttműködhessünk Önnel az elektromos megoldások terén!